DE STICHTING

Eigentijds historisch muziektheater

Kaartverkoop gestart!

Voorstellingen
14, 15 en 16 oktober

Over de stichting

Een pregnante gebeurtenis uit de historie van Woerden wordt in theatervorm uitgebeeld. En wij willen dat om de drie jaar doen. Waarom? Omdat we denken hiermee het historisch besef van de inwoners te vergroten. De binding met de stad te versterken. Verleden en toekomst met elkaar te verbinden, omdat de geschiedenis zich nu eenmaal herhaalt.

Omdat we de leefbaarheid en de cultuur van de stad daarmee dienen. En, omdat we het allemaal samen gaan doen! En daarmee, mede door de samenwerking met de professionals van Kunstencentrum Het Klooster, aan alle medespelers en toeschouwers iets bieden wat zowel ontspannend als leerzaam is! Cultuureducatie in optima forma! Ook worden de saamhorigheid onder de inwoners en de betrokkenheid bij elkaar ermee gediend. En tenslotte, omdat het zo leuk is om dat allemaal samen voor elkaar te krijgen!

Maak ons blij en wordt sponsor!

Steun onze stichting en maak deel uit van de voorstelling.

Historische Spelen Woerden

Elke drie jaar voert de Stichting Historische Spelen Woerden een groots muzikaal theaterspektakel op. Deze voorstellingen over een periode in de geschiedenis van Woerden worden uitgevoerd door speler en vrijwilligers uit Woerden en omstreken.

Copyright Historische Spelen Woerden 2022

Deze website is mogelijk gemaakt door Yellowbrand